8. 2v t Loveya Burn / (Team Ninitra) ei enn. -- 1.20,8
9. 2v t K. Ice Woman / Emilia (Duo) ei enn -- 1.20,9 x
10. 2v o K. Damn Son / Jani (Duo) ei enn -- 1.20,9
2v t K. Eve Invasion / Jani (Duo) ei enn -- hkä

Basil Burn otti täpärän finaalipaikan mutta finaalista irtosi sitten selvä voitto. Lähtöön ori otti pari laukka askelta laski nopeasti raville ja paineli siitä muita karkuun selvään tyyliin. Xerxes d'Estrees osallistui varman finaalipaikan toiseen karsintaan. Tamma ei paukkuja karsinnassa poltellut vaan säästi ne finaaliin. Tamma lähti vasrmalla ravilla liikkeelle yritti saavuttaa Basil Burnia mutta kun tämä suunnitelma ei onnistunut ravasi se pääporukan vetäjänä aina maaliin saakka. Varman oloisesti finaalipaikan ottanut K. Cranberry otti varman oloisesti sijan kolme finaalista. Alkumatkan ulkoradoilla kierrellyt tamma sai paikan Xerxes d´Estreesin takana. Tälle matka maittoi tuolla paikalla niin hyvin että varsinaista kiriäkään ei tältä nähty. Ennakkosuosikin paineita kantanut Life Burns RC joutui väistelemään alussa laukanneita kilpa kumppaneitaan ja jäi hieman muista. Reippaasti kärkikolmikkoa tavoitelleella tammalla ei vaan ollut mahdollisuutta tuolla juoksun kululla tuota parempaan. K. Holiday B jätti paukkuja karsinnasta finaaliin saakka. Selkäjuoksun saanut ori joutui puristamaan ihan loppuun saakka pitääkseen sijan viisi sillä rinnalle nousi uhkaamaan Abrupt Chaos.
Kakkos suosikin menoa haittasi edellä laukkailleet kilpakumppanit ja tilojen puutteessa tamma oli tuomittu häviöön. Kolmos suosikki K. Eve invasion lähti kävelemään kun väisti laukannutta hevosta. Raveissa pitäisi ravata ja kävelystä tulee hylsy. Ikävä homma mutta nuorten hevosten kanssa kaikki on mahdollista.
-
Lähtö 2 Ryhmäajo avoin 3v lämminverisille 1600 m Finaali Nuoret radalle p: 10 000v€ + loimi - 5000v€ - 2500v€ - 1250v€ - 750v€
Lähdön ennakko suoskit ovat (perusteet löytyy karsintajen yhteydestä)

3v t Cacophony Ach / (ARO) 17,5a -- hrp
Ensimmäisessä finaalissa voittaja taisi tulla enempi sieltä yllättäjä osastolta mutta ei enää tässä karsinnassa sillä keulaan tempaissutEmpty Ach piti koko matkan pintansa vaikka Xerxes d'Aubry haastoi sitä aivan koko matkan roikkuen rinnalla. Xerxes d'Aubry voitti karinnan ja suosiolla se ei ottanut tappiota finaalissakaan. Koko matkan johtavan rinnalla roikkunut hevonen teki loistavan juoksun vaikka toiseksi tulikin. Täpärästi finaalipaikan ottanut Kimono d'Athée otti lähtölaukan ja pyydysti sen jälkeen toiselta radalta johtavn takaa itselleen paikan ja tuli siinä maaliin saakka. K. Jarret Jack unohti finaalissakin jarrutella ja paineli kärkikolmikosta himppasen jääneenä omaa juoksuaan tehneenä. Paukut ei riittänyt haastamaan kärkikolmikkoa. Viidenneksi tuli sitten ennakko suosikki. Karsinnassakin ällistyttävällä tallipelillä ja niin nytkin. Grandeur ja Fiction d'Athee lähti tavoittelemaan yhtenä rintamana K. Jarret Jackia mutta rintama murtui Fictionin laukkaan. Tällä kertaa talipeli ei tuonut ehkä odotettua tulosta mutta ei tulos ole huonokaan. Ykisttäisinä valjakkoina hevoset eivät sitten enää yrittäneet hyökätä K. Jarret Jackin kimppuun ja tyytyivät sijoituksiinsa.
-
Lähtö 3 Ryhmäajo avoin 4v lämminverisille 1600 m Finaali Nuoret radalle
P: 15 000v€ + loimi - 10 000v€ - 5000v€ - 2500v€ - 1250v€
Lähdön ennakkosuosikit ovat (perusteet löytyy karsintojen yhteydestä).
-
Jalapeno Burn käänsi karsinnan kakkos sijan finaalissa voitoksi. Ensimmäisen juostun 500m jälkeen ori riuhtoi keulaan ja karkasi siitä muiden saavuttamattomiin. Keulahevosena lähdön alussa ollut Black Out Spirit veti pääporukkaa lähdössä kun Jalapeno Burn oli mennyt menojaan. Varma kakkos sija ilman haastajaa oli parasta mitä tälle tälläkertaa oli tarjolla. Niin siinä kävi että voimia jäi Rjazán Break Itille ja se oli finaalissa eduksi. Toistarataa pääporukan vetäjän rinnalla puksuttanut Rjazán Break it teki varman juoksun jolla saavutti maksimi sijoituksen. Eerie Ach lähti tavoittelemaan Jalapeno Burnia mutta väsy tuli pian ja tamma antoi pahoin periksi toki tullen neljänneksi. Toisenlaisella juoksulla tämä olisi voinut riittää jopa toiseksi. In The Bleak Midwinter teki varman oloisen juoksun tullen helposti viidenneksi ja uhaten lopussa jopa Eerie Achia. Rodan Ach jäi kiritiloitta vaikka näyttikin siltä että voimia olisi tallella ollutkin.